Spui training si te gandesti la bani, timp consumat si oameni care vor pleca oricum?

E adevarat, la prima vedere, mai mult pierzi, decat castigi. Pentru ca investesti in oameni, ii formezi si le oferi competente pe care „risti” sa le foloseasca mai apoi pentru altcineva.

Pe termen lung insa, investitia in oamenii din echipa ta e cel mai bun lucru pe care il poti face, chiar de azi, pentru business-ul tau.

 

Iata principalele 7 argumente pentru care credem ca e important sa ii oferi echipei cu care construiesti, training de calitate.

 

1. Te (re)asiguri ca toata lumea stie ce e de facut

Presupunem ca vrei sa construiesti impreuna cu oameni care stiu ce fac, inteleg produsele, valorile si scopul companiei. Pentru asta, primul pas e sa te asiguri ca angajatii tai stiu incotro vrei sa duci business-ul.

 

2. Cresti nivelul de competenta

Orice program de training, aduce un plus de valoare.Iti duce echipa din punctul A in punctul B, indiferent ca vorbim despre o noua metoda de interactiune cu clientii, abilitati noi de management sau schimbarea perspectivei in comunicare si delegare. Orice training bine facut inseamna crestere.

 

3. Cresti nivelul de motivatie al oamenilor

E primul semn ca vrei sa faci lucrurile mai bine. Chiar daca nu toti vor aprecia si aplica din prima, oamenii de care ai nevoie cu adevarat in echipa ta, vor fi motivati sa puna in practica ce au invatat. Iar schimbarea si rezultatele vor incepe sa se vada…

 

4. Selectezi oamenii potriviti

Una din cele mai mari temeri ale angajatorilor atunci cand vine vorba de investitia in training e ca oamenii vor pleca… cu tot cu cunostinte.
Iti spunem ceva ce probabil stii: oamenii vor pleca oricum, si e mai bine pentru business-ul tau sa stii din timp cu cine construiesti si pe cine lasi de o parte, ca sa poti creste.

 

5. Ai un „ochi din afara”

Ca si in viata, chiar daca ti-a spus mama sau sotia ca trebuie sa schimbi X cu Y, abia cand ai auzit-o din alta parte, ai inteles-o cu adevarat. E simplu: reactionam pozitiv si ascultam mai deschis cand auzim sugestii from outside… fix la fel e si cu training-ul.

 

6. Te diferentiezi de competitorii tai

Cele mai puternice companii au inteles ca succesul e direct proportionat cu implicarea si satisfactia oamenilor care pun umarul la dezvoltarea business-ului.
Ajuta-ti echipa sa creasca, iar ea iti va creste business-ul. Fa lucrurile diferit si fii dispus sa faci ceea ce nu face concurenta ta.

 

7. Castigi pe termen lung

Stim, e greu de oprit activitatea companiei o zi sau mai multe pentru ca echipa sa invete ceva ce nu iti va aduce rezultate financiare maine.
Pe termen lung insa, pierzi mult mai mult timp daca nu faci nimic. Nu uita… ce te-a adus pana aici, nu te va duce mai departe.

 

Nimic nu e mai pagubos pentru un business decat o echipa demotivata care nu se dezvolta si nu invata.

 

Pana la urma, e doar despre crestere. Poti sa alegi sa ramai acolo unde esti si sa lasi lucrurile sa vina de la sine, sau poti sa ai parte de o crestere accelerata acum. Nu uita insa ca un business creste atat cat cresc oamenii din el. Altfel, risca sa ramana la nivelul oamenilor.

 

Credem 110% ca indiferent de industrie, de cat de mic sau de mare e business-ul si tipologia oamenilor care il compun, exista loc de crestere. Tocmai de aceea, am construit si adaptat alaturi de profesionisti, zeci de programe personalizate de training si coaching.

…ca sa putem sa alegem, adaptam si implementam programe de training care sa duca echipe si business-uri la NEXT level.