SUNTEM DBV MANAGEMENT & TRAINING

CREAM REZULTATE. NU DOAR VORBIM DESPRE ELE
Despre Noi DBVMT (2)

1

Te ascultam
Analizam

...CONSULTANTI PENTRU ANTREPRENORI

Ne incapatanam sa spunem ca suntem o firma de consultanta care are atat know-how-ul, cat si instrumentele si cei mai buni oameni ca sa il puna in practica, pentru a ajuta antreprenorii mici si mijlocii sa creasca, sa scaleze, sa depaseasca blocajele din business-ul lor.
Da, ”consultanta” si ”antreprenor” nu sunt niste concepte foarte serios privite in Romania…
Insa stim ca asta vine dintr-o confuzie si lipsa de maturitate a pietei si ca, in curand, aceasta perceptie se va schimba.
Si ne bucuram ca noi suntem printre cei care, prin rezultatele obtinute de-a lungul timpului, contribuim la aceasta schimbare.

Despre Noi DBVMT (3)

2

Propunem solutii

...FURNIZORI DE SOLUTII DE BUSINESS COMPLETE

Indiferent de stadiul in care se afla business-ul tau, putem sa iti oferim exact ceea ce ai nevoie. De la consultanta de business si (re)creare de brand, la Web Design & Content, Marketing & PR, orice tip de training si teambuilding sau servicii de HR.
Pe langa echipa, avem parteneri si colaboratori cu experienta si renume in piata cu ajutorul carora putem sa acoperim orice nevoie de business ai, indiferent de industrie sau buget.
Iar daca e ceva ce noi nu avem, cautam si iti aducem sau iti recomandam!

Despre Noi DBVMT (1)

3

Crestem accelerat
si structurat

...PARTENERI DE DRUM LUNG

Nu iti oferim pastile minune si nu avem solutii peste noapte, ci avem experienta si capacitatea sa privim business-ul tau cu un ”ochi din afara” si sa vedem lucruri pe care tu, din interior, nu poti sa le vezi.
Suntem ca un departament extern de management si marketing care, pentru o perioada de timp, vine in compania ta, te ajuta sa scalezi la urmatorul nivel.
Iti transfera know-how-ul necesar ca sa continui apoi sa cresti singur, accelerat si controlat.

Despre Noi DBVMT (4)

4

Economisesti timp
si bani

...CEA MAI BUNA INVESTITIE PENTRU BUSINESS-UL TAU

Indiferent pe care dintre serviciile noastre le alegi, iti garantam ca, pe termen mediu si lung, vei simti ca ai facut o investitie cu un ROI (Return On Investment) foarte bun.

”Scump” sau ”ieftin” nu sunt modul in care ne evaluam serviciile. Ci, in ”cata valoare putem garanta ca aducem clientului nostru”.