Programe de Training pentru Business

SOFT SKILLS (Time Management, Inovatie, Stabilirea obiectivelor, Inteligenta emotionala, Comunicare etc) 100%
PERFORMANCE IMPROVEMENT (Management & Leadership) 100%
TRAINING DE VANZARI SI NEGOCIERI 100%
TEAMBUILDING (pe diverse teme: adventure, rafting, fire, cooking, drumming, echitatie etc) 100%
MOTIVAREA ANGAJATILOR 100%
TRAIN THE TRAINERS 100%
PENTRU O SOLUTIE PERSONALIZATA, STABILESTE O INTALNIRE:
TRAINING-100x100

Da-le oamenilor tai educatie ca sa creasca si standard la care sa se raporteze, cele doua ingrediente-cheie pentru performanta

Nimic nu este mai rau pentru un business decat o echipa care nu invata si nu se dezvolta constant… Pentru a creste un business, ai nevoie sa cresti oamenii din acel business. Altfel, el va ramane la nivelul la care sunt oamenii.
Noi iti punem la dispozitie cei mai buni traineri si coachi care au lucrat cu echipe, cu middle si top manageri sau CEOs din companii mici, mijlocii sau corporatii din diverse industrii.
Acoperim absolut toata gama de training si coaching, iar fiecare program este personalizat si construit in functie de nevoile, de tipologia oamenilor din echipa si de obiectivele tale de business
SOFT-SKILLS

SOFT SKILLS

Soft skills… sau acele abilitati despre care nu prea se vorbeste. In realitate, tot mai multi angajati recunosc ca ar fi mai productivi daca ar avea mai mult timp sau daca s-ar reduce neintelegerile cu colegii sau clientii.

PERFORMANCE-IMPROVEMENT

PERFORMANCE IMPROVEMENT

MANAGEMENT & LEADERSHIIP
Cei care conduc alti oameni sunt la nivelul la care iti doresti sa fie compania ta? Sunt modele la nivel de performanta pentru ceilalti colegi? Iti pot reprezenta business-ul?

TRAINING VANZARI NEGOCIERI

TRAINING VÂNZĂRI ȘI NEGOCIERI

Ca sa stii sa vinzi, e nevoie sa comunici foarte bine. Iar ca sa comunici foarte bine, ai nevoie sa asculti activ, sa raspunzi asertiv si sa vorbesti pe limba celui din fata ta.

CULTURA ORGANIZATIONALA
CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ

Cultura organizationala sau “cum facem noi lucrurile in firma” cuprinde obiceiurile, convingerile, comportamentele si valorile tuturor celor care fac parte din companie

TEAMBUILDING
TEAMBUILDING

Ai o echipa de oameni cu potential… unii mai curajosi, altii mai putin, unii mai extroverti, altii mai tacuti. Profesionisiti, ambitiosi si diferiti… Stim

MOTIVAREA ANGAJATILOR

Oamenii pleaca din firma, sunt dezinteresati sau lipsiti de vlaga si creativitate? Managerii se plang de angajati si angajatii de manageri?

TRAIN THE TRAINERS

TRAIN THE TRAINERS

Ai dezvoltat sau vrei sa dezvolti cultura training-ului intern si proactiv in companie? Implementeaza obiceiul de a “da mai departe” si de invatare continua. Ajuta-ti managerii sa dezvolte abilitati si atitudini pentru a construi si sustine training-uri in echipele proprii.