HR – Evaluare angajati

ANALIZE PSIHOLOGICE PENTRU MANAGERI 100%
ANALIZE PSIHOLOGICE PENTRU FORTA DE VANZAR 100%
PLANURI DE DEZVOLTARE PE TERMEN MEDIU SI LUNG (PERSONAL SI PROFESIONAL) 100%
CONSTRUIRE SISTEME INTERNE DE EVALUARE 100%
CREARE GRILE DE RECOMPENSARE SPECIFICE 100%
HR – Evaluare angajati

Simplu: Daca nu masori, nu stii ce sa imbunatatesti. Si daca nu stii ce sa imbunatatesti, nu evoluezi

O perioada s-ar putea sa mearga doar cu decizii luate…din intuitie. Insa pe masura ce business-ul devine mai complex si asteptarile mai mari, pana si intuitia are nevoie de ajutor. In momentul in care stii exact care sunt punctele forte si nevoile oamenilor tai, ai poate cel mai bun avantaj competitiv de business. Stii care sunt atuurile si slabiciunile oamenilor din echipa ta si cum le poti dezvolta astfel incat sa ai angajati fericiti, care vin cu entuziasm si energie la job.

Si acesta nu este doar un slogan de marketing! Investind in oamenii tai si ajutandu-i sa creasca, sa isi puna in valoare calitatile si sa contribuie la crearea de rezultate este unul dintre cei mai puternici factori motivatori!

Lucram cu psihologi specializati si cu instrumente a caror eficienta a fost deja dovedita in sute de companii de orice marime si din orice industrie (folosim cu succes deja consacratele CPI – California Psychologycal Inventory si PASAT 2000 sau alte instrumente specifice, in functie de nevoi si obiective) si iti oferim:

dbvmt parteneri (4)
dbvmt-parteneri-3
dbvmt parteneri (22)
Boudoirprive logo clienti dbvmt
dbvmt-parteneri-18
dbvmt parteneri (15)
dbvmt-parteneri-1
dbvmt parteneri (16)
dbvmt-parteneri-8
dbvmt parteneri (11)
dbvmt-parteneri-10
dbvmt-parteneri-20 siemens
dbvmt-parteneri-19