Călătoria continuă….

Am început călătoria in 2012 cu proiecte de training către

hp

Am construit pentru

CENTRE DE EDUCAȚIE
0

în România, Republica Moldova și Italia

am organizat si vândut tabere pentru adulți si adolescenți

Am dezvoltat proiecte de training, evaluare personal si Coaching împreună cu

pentru

din 2015 am devenit

Drawing Business Value - DBV Management & Training

unde am început cu prima Tabără pentru Antreprenori la Malaga alături de Răzvan Cazanescu TBF.ro si Dan Luca 5AM.ro
In martie 2015 am început proiectul Train Like a Pro alături de Victor Hanescu si am dezvoltat prima Academie Completa de Tenis din România – am început proceiecte de scalare de business timp de 8 ani pentru – DAVOS EUROPE , am dezvoltat Prima Tabără de nutriție cu Medici Nutriționiști din România pentru Kilostop.ro , am dezvoltat departamentul de marketing , vânzări, customer care si telesales. KLEEMANN

Din 2016 am colaborat cu Răzvan Cazanescu de la TBF.RO si am livrat training si consultată pentru companiile aflate in procesele de scalare.

Am dezvoltat primul proiect pe business-uri noi, Dolce By Vero Atelier de la zero, Marketing, promovare, vânzări, strategie si structura de extindere, canale de vânzare.

Am început creșterea de dezvoltare de business, marketing, training pentru Eren Cons Brașov , i-am însoțit in acest proces de structurare si dezvoltare de business din 2015 pana in prezent, prin programe de training, coaching pentru top management , strategii de marketing, dezvoltare de business, evaluare personal si recrutare.

În 2017

am început sa construim la rebranding-ul DTZ Echinox in  Cushman Wakefield Echinox Romania, am creat Drawing Business Value Academy dedicata zonei de retail si chiriilor din spațiile comerciale gestionate de Cushman Wakefield Echinox Romania, am dezvoltat programe de evaluare, training, coaching si recrutare pentru  Arena Mall Bacău , Shopping City Suceava, Lotus Center, Veranda Mall, The Colosseum, Tom Constanța.

Am insotit in dezvoltare programe de training, rebranding, marketing si strategii de business pentru  cabinete de avocatura, cabinete stomatologice, academii de tenis: PSBH, Stoma Buzău, Modpack System.
 
In 2018 am început sa descoperim in cadrul proiectului House Residence Brașov zona de vânzări imobiliare, am început sa creem primele testimoniale din zona de imobiliare si vânzări de apartamente prin parteneriatul cu Primo Pin, apoi am continuat cu proiectul Belveo Brașov,
 
Am început sa dezvoltam in industria de evenimente unde am făcut training, consultanta de business si rebranding de la Carmen Ioniță Events in WE DO WOW Events  și de la Băiatul cu flori, la We Do Wow Flowers.
 
De la un gand, la o idee, un buget si un design de logo, la o crestere de business spectaculoasa cu conștientizări legate de profitabilitate si ce înseamnă bugetarea si trecerea de la instinct la structura si planificare.
 
Am creat si organizat in zona de dezvoltare personală tabere de Constelații Sistemice.
 
Am început proiecte noi in indrustii noi cu altfel de provocări: in industria de producție de hârtie virgina CCH DTS, sau din agricultura MWCHIM.
 

Din 2019

am livrat si construit in zona de e-commerce pentru HYDRO SYSTEMS și aicuce.ro.
In zona de beauty avem experiența construită in anii de când însoțim clienti ca: The Magic Room, Beauty Garden, Confort Zone Concept, Evolution Studio,Ethics Beauty  și world.davines.com.
Rând pe rând, am descoperit industrii noi ca: Process Color, Europa Travel, Paralela 45, Trattoria Il Calcio Drobeta. saftica.ro.
Am dezvoltat strategii de creștere și scalare de business, strategii de comunicare și marketing pentru Patricia RusuRomeo Crețu, 5AM.ro, Raluca Mohanu, Eduard Dabican.
steps4change raluca mohanu
Eduard Dabican
Anii au trecut atât de repede cu experiențe noi iar Călătoria noastră a continuat cu proiecte noi ca: photohotel.com, cribernet.ro, cribernautics.ro247production.ro.
 
  • Am făcut parte din boardul director MAM Bricolaj după listarea la Bursă.

 

  • Au venit către noi clienți noi ca:

 

 
  • Am creat planuri de dezvoltare pentru companii din zona de producție ca:
 

În zona de MLM

am livrat și construit programe de training pentru : 
 
https://life-care.com/
https://ro.oriflame.com/
https://rodbun.ro/
 
Iar printre clienții cu care colaboram de mai bine de un deceniu se afla și  
 
https://www.lifeishard.ro/
https://aps.ro/
https://www.midia-international.ro/
 
Iar în 2023 deja am reprezentat România la Târgurile internaționale de la Las Vegas și Dubai pentru clienții noștri 

https://virtono.com/
https://www.cultofcoders.com/
https://www.midia-international.ro/
 
In zona de It am mai construit programe de training pentru Glovo.